Mašina za Vez Brother V3LE AKCIJA

Vezite sa stilom uz Brother Innov-is V3LE. Ova mašina za vez ima integrisane napredne opcije i veliku površinu veza što čini lako, jednostavno i brzo dodavanje lepih motiva i pisama u vašoj kreaciji. Povodom 110 godina ovog brenda Brother je izbacio poboljšanu verziju model V3 LE Limited edition.

Opis i specifikacija proizvoda:

Veliki, svetao, jasan, pun kolor LCD ekran osetljiv na dodir, nudi razumne kontrole za izbor dizajna, uređivanje vez obrazaca i podesivost šavova. Ove osobine podrške čine kreiranje projekata lako za pregledanje svog dizajna na punom kolor ekranu gde takođe možete sa pritiskom na dugme dodati pravopis, rotiranje, uvećati, umanjiti i kombinovati lako i brzo.

Takođe je upakovan sa moćnim uređivanjem sistema na ekranu, Innov-is V3 uključuje raspored alatki gde možete da prevučete i otpustite obrasce u različitim pozicijama, uvećate, umanjite, rotirate i stvorite slika u ogledalu, a takođe podesiti dizajn da uključite svoje lične ideje u stvarnost.

Innov-is V3 sada ima 300mm x 200mm površinu veza, omogućava vam da kreirate velike, složene dizajne bez potrebe da se ponovo pomera ram. U kombinaciji sa velikom brzinom do 1050 uboda u minuti, imate slobodu da proizvedete lepe motive, brže nego ikada ranije.

Širok izbor ugrađenih fontova olakšava vam da personalizujete i ukrasite svoje projekte. Ulepšajte stavke sa prekrasnim novim cvetnim fontom ili dodati monograme za taj lični pečat. Postoji 17 fontova koje možete izabrati, uključujući i dva ćirilice i tri japanska. Sa preko 200 novih ugrađenih izuzetnih vez dizajna možete uživati stvarajući niz jedinstvenih i prelepih vez projekata sa dizajn tehnikom kao što su klasične, japanske, vintaž, moderne i specijalne.

Sada nova opcija sa laserskim pozicioniranjem i pokazivanjem centra vam omogućava mnogo lakše određivanje centra. Innov-is V3LE uključuje grafikone konca iz vodećih proizvođača navoja. Bez ikakvog napora, možete da odaberete željeni brend iz ekrana osetljivog na dodir i karta boja će biti prikazana. Preuzimanje dizajna odmah preko USB porta, jednostavnim ubacivanjem USB memorijskog stika ili direktnim priključkom na računar, možete ubacivati sopstvene motive.

Napredni elektronski sistem automatski provlači konac kroz iglu na dodir dugmeta. Innov-is V3LE će automatski podesiti napetost konca gde je potrebno podešavanje. Senzori donjeg i gornjeg konca će vas obavestiti ukoliko je konac pukao ili je pri kraju. Sa Slide-in ram mehanizmom možete brzo da postavite i ukloniti ram za vez, dok automatski sekač konca odmah seče gornju i donju nit pritiskom na dugme. Super pun spektar svetla daje prirodni sistem osvetljenja. Jednostavno stavite bobinu u ležište, usmeravajte konac kroz vođice i spremni ste za početak. Nezavisno namotavanje bobine

Mogućnost namotavanja bobine bez prekidanja veza.

Garancija dve godine.

AKCIJSKA CENA 280.000,00 din

MAŠINA SE RADI PO PORUDŽBINI

BERNETTE DECO 340 Vez mašina

Karakteristike mašine Bernette deco 340:

Bernina Deco 340

 • Velika površina za vez
 • 100 ugrađenih mustri za vez
 • 3 vrste pisma : Gothic / Script / Cheltenham
 • 2 Monogram stila 750 uboda u minuti
 • Automatsko sečenje konaca
 • Podrška za BERNINA USB Memory Stick
 • Format zapisa na Bernina® design PCMCIA karticama: Bernina.EXP
 • Dimenzije ekrana : 94 x 71mm
 • Ekran osetljiv na dodir-Touch screen
 • Postupno ekransko povećavanje dizajna do 120% i smanjenje do 90% - podesivost po 1 %
 • Mehanizam za vez x - y poluga ,integrisana u dnu mašine
 • Veliki okvir za vezenje B : 14 cm x 20 cm okvir A za vezenje : 12,6 cm x 11 cm
 • Dimenzije mašine : 450 x 225 x 320mm
 • Težina : 10 kg
 • Slobodna interna memorija : 588KB (total 720kB)
 • Uputstvo na srpskom jeziku
 • Garancija tri godine

Opis Proizvoda

Pravo zadovoljstvo u radu sa ovom mašinom proističe iz različitih mogućnosti koje nudi. Prostrana površina za vezenje i brojne varijante doterivanja i kombinovanja dizajna zadovoljiće i one najzahtevnije. U mašinu je ugrađeno stotinu pažljivo biranih šema za vez, a USB port sa kompatibilnim USB stikom i embroidery kartice će ih proširiti do virtuelno beskonačnih granica. Dizajn je moguće pomerati, povećavati ili smanjivati dimenzije, kombinovati, menjati, rotirati pomoću ekrana osetljivog na dodir. Mašina poseduje automatsko sečenje konca, kao i indikator gornjeg konca tako da mašina automatski zaustavlja proces ako se konac pokida ili je čunak prazan.

CENA 139,900.00 din

Servis šivaćih mašina


Servis šivaćih mašina - Svet šivenja Beograd, predstavlja logičan sled u razvoju organizacije. Kvalitet servisa i višegodišnje iskustvo svrstali su Svet šivenja u sam vrh servisa šivaćih mašina.


Servis šivaćih mašina - Svet šivenja Beograd je otvoren za svaku vrstu saradnje. Pored servisa, u našoj ponudi možete pronaći i druge proizvode i usluge.


sewing machine 

Šivaće mašine


Adresa


"TRGOVINA I POPRAVKA ŠIVAĆIH MAŠINA SVET ŠIVENJA BEOGRAD"

Jurija Gagarina 229/80

11070 Novi Beograd

Republika Srbija


+381 11 616 68 45

+381 64 277 85 21

info@sivacemasine.rs


Pretraga