Mašina za Vez Brother V3LE

319.900рсд

Narudžbina na zahtev

Vezite sa stilom uz Brother Innov-is V3LE. Ova mašina za vez ima integrisane napredne opcije i veliku površinu veza što čini lako, jednostavno i brzo dodavanje lepih motiva i pisama u vašoj kreaciji. Povodom 110 godina ovog brenda Brother je izbacio poboljšanu verziju model V3 LE Limited edition.

Compare
SKU: 62 Kategorije: ,

Veliki, svetao, jasan, pun kolor LCD ekran osetljiv na dodir, nudi razumne kontrole za izbor dizajna, uređivanje vez obrazaca i podesivost šavova. Ove osobine podrške čine kreiranje projekata lako za pregledanje svog dizajna na punom kolor ekranu gde takođe možete sa pritiskom na dugme dodati pravopis, rotiranje, uvećati, umanjiti i kombinovati lako i brzo.

Takođe je upakovan sa moćnim uređivanjem sistema na ekranu, Innov-is V3 uključuje raspored alatki gde možete da prevučete i otpustite obrasce u različitim pozicijama, uvećate, umanjite, rotirate i stvorite slika u ogledalu, a takođe podesiti dizajn da uključite svoje lične ideje u stvarnost.

Innov-is V3 sada ima 300mm x 200mm površinu veza, omogućava vam da kreirate velike, složene dizajne bez potrebe da se ponovo pomera ram. U kombinaciji sa velikom brzinom do 1050 uboda u minuti, imate slobodu da proizvedete lepe motive, brže nego ikada ranije.

Širok izbor ugrađenih fontova olakšava vam da personalizujete i ukrasite svoje projekte. Ulepšajte stavke sa prekrasnim novim cvetnim fontom ili dodati monograme za taj lični pečat. Postoji 17 fontova koje možete izabrati, uključujući i dva ćirilice i tri japanska. Sa preko 200 novih ugrađenih izuzetnih vez dizajna možete uživati stvarajući niz jedinstvenih i prelepih vez projekata sa dizajn tehnikom kao što su klasične, japanske, vintaž, moderne i specijalne.

Sada nova opcija sa laserskim pozicioniranjem i pokazivanjem centra vam omogućava mnogo lakše određivanje centra. Innov-is V3LE uključuje grafikone konca iz vodećih proizvođača navoja. Bez ikakvog napora, možete da odaberete željeni brend iz ekrana osetljivog na dodir i karta boja će biti prikazana. Preuzimanje dizajna odmah preko USB porta, jednostavnim ubacivanjem USB memorijskog stika ili direktnim priključkom na računar, možete ubacivati sopstvene motive.

Napredni elektronski sistem automatski provlači konac kroz iglu na dodir dugmeta. Innov-is V3LE će automatski podesiti napetost konca gde je potrebno podešavanje. Senzori donjeg i gornjeg konca će vas obavestiti ukoliko je konac pukao ili je pri kraju. Sa Slide-in ram mehanizmom možete brzo da postavite i ukloniti ram za vez, dok automatski sekač konca odmah seče gornju i donju nit pritiskom na dugme. Super pun spektar svetla daje prirodni sistem osvetljenja. Jednostavno stavite bobinu u ležište, usmeravajte konac kroz vođice i spremni ste za početak. Nezavisno namotavanje bobine

Mogućnost namotavanja bobine bez prekidanja veza.

Garancija dve godine.

See It Styled On Instagram

    No access token
en_USEnglish

Meni