Firma Svet Šivenja je maksimalno posvećena kupcima i njihovom zadovoljstvu. Zato činimo sve što je u našoj moći da vam iskustvo kupovine kod  nas učinimo što prijatnijim. Želimo da kupljena roba do vas stigne bez oštećenja bilo koje vrste i da je dugo koristite. Kako bi to bilo moguće, transport uređaja do naših magacina, kao i njihovo skladištenje, obavlja se isključivo u skladu sa preporukama i propisima proizvođača.

U Firmi Svet Šivenja se briga o kupcima nastavlja i nakon kupovine, kroz našu Službu za brigu o potrošačima. Služba za brigu o potrošačima je na raspolaganju svim kupcima koji iskuse bilo kakav problem u radu kupljenog uređaja ili žele da ulože reklamaciju bilo koje vrste. Više o načinima i mestima prijema reklamacija možete pročitati u nastavku teksta.

Način i mesta prijema reklamacije

Potrošač može da izjavi reklamaciju radi ostvarivanja svojih prava, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na sledeće načine: usmeno, telefonskim putem, pisanim putem, elektronskim putem, odnosno na trajnom nosaču zapisa, uz dostavu fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini na uvid (kopija fiskalnog računa, slip, izvod iz banke i slično).

Potrošačima je na raspolaganju naš Servisni centar koji mogu kontaktirati pozivanjem broja +381 11 616 6845 svakog radnog dana u periodu od 10 do 16 časova, kao i subotom u periodu od 10 do 14 časova, odnosno slanjem poruke na e-mail adresu: info@sivacemasine.rs

Reklamaciju možete uložiti u i u našoj radnji U Jurija Gagarina 229 lok 80 Novi Beograd.

 

 

en_USEnglish

Meni