Janome Sewist 725S

49.900рсд

Na stanju

OPIS PROIZVODA:

Dostupne su 23 vrste bodova uključujući osnovni,prikrivni bod , elastični, overlock, ukrasni i automatska rupica za dugmad
– Automatska rupica za dugme
– Maksimalna brzina: 860 uboda u minuti
– Glatko podešavanje širine boda – do 5 mm
– Glatko podešavanje dužine boda – do 4 mm
– Podešavanje pritiska stopice 4 pozicije
– Opcija za šivenje sa duplom iglom
– Moguće šivenje unazad
– Ugrađeni nož za sečenje konca na kućištu mašine
– Poluautomatski uvlakač konca
– Podešavanje zategnutosti gornjeg konca
– Ugrađeni kalem
– Rotacioni petljač
– Osvetljenje radnog prostora – LED
– Rukavni deo za lako šivenje nogavica i rukava
– Papučice na mašini snap on sistem na klik zamena
– Ojačana konstrukcija

PRIBOR:

– Stopa za automatsku rupicu
– Janome stopica sa dugim rupom
– Stopica za bod sa podesivim vodičem
– Stopica za overlock bod
– Stopalo za rajsfešlus
– Univerzalna stopala
-Špulne
– Set igala (3×75, 2×90)
– Dodatni vertikalni držač za kalem
– Brava za kalem (mala i velika)
– Podloga od filca
– Sekač
– šrafciger
– Četka za čišćenje
– Čvrsti kofer
– Reostat sa kablom
-Garancija 3 godine

Compare

JANOME 725S je izuzetno izdržljiva i pouzdana multifunkcionalna mašina za šivenje. Naslednik je sjajnog, veoma popularnog i hvaljenog modela 525S, koji je za nekoliko godina prisustva na tržištu osvojio srca mnogih zadovoljnih korisnika. Sve karakteristike mašine Janome 525S su sačuvane prilikom kreiranja njenog naslednika. Pre svega, to su: ojačana konstrukcija koja obezbeđuje izdržljivost i pouzdanost uređaja, lako, intuitivno rukovanje i veliki komfor tokom šivenja, zahvaljujući brojnim pogodnostima.
Korisnik ima 23 najpotrebnija i najčešće korišćena programa za šivenje, među kojima su ravni šavovi, cik-cak, slepi bod, overlock bod, ukrasni šavovi. Dužina boda se može podesiti do 4 mm, a širina do 5 mm. Rupica za izradu dugmića je automatska – samo podesite njenu širinu i pustite mašinu da uradi ostatak zadatka.
Svako ko je ikada naišao na probleme sa transportom materijala tokom šivenja ceniće podesivi pritisak stopice. Zahvaljujući ovoj funkciji, Janome 725S se nosi sa šivenjem bilo kog materijala: tkanine, trikotaže, kože ili filca. Nemoguće je ovde ne pomenuti i druge elemente mašinske opreme koji definitivno povećavaju udobnost šivenja. Tu spadaju, pre svega, uvlakač konca, pogodan rezač konca, a pored toga i rukavni deo koji olakšava šivenje, između ostalog rukava i nogavica, nezamenljiv Matic sistem ili šivenje sa duplom iglom.
Modernizovani naslednik Janome 525S ispuniće očekivanja široke publike. Zahvaljujući svojoj veoma čvrstoj konstrukciji, izdržljivosti i pouzdanosti u kombinaciji sa intuitivnim radom, Janome 725S je odličan za šivenje kod kuće, za ličnu upotrebu. Sigurno neće razočarati tokom kurseva šivenja, u krojačkoj radionici ili u vikendici, gde se računa velika snaga uređaja i visoka pouzdanost. Početnici, kao i oni koji već imaju veliko iskustvo u šivenju, mogu bez straha da koriste ovu mašinu. Proverite i uverite se zašto ovaj model ima najbolje ocene svih foruma i sajtova vezano za šivenje i krojenje

See It Styled On Instagram

    No access token
en_USEnglish

Meni