HUSQVARNA VIKING H Class E20

31.900рсд39.900рсд (-20%)

Na stanju

Compare
Husqvarna Viking E20 podiže šivenje na novi nivo. Ova elegantno dizajnirana Švedska mašina je jednostavna za upotrebu i dolazi sa mnoštvom funkcija i dodataka koji čine šivenje više od samo divnog iskustva. Ako tražite pouzdanu mašinu koja nudi više od vrednosti za novac, H-Klasa E20 bi mogla biti vaš idealan partner za šivenje.
Izbor Husqvarna E20 bodova uključuje pomoćne bodove, ukrasne bodove i rastegljive . Ova mašina ima mnoštvo dodataka kao što je 7 promenljivih stopica koje se mogu podesiti po pritisku, uključujući stopicu za rajsferšlus, stopicu za slepi porub, stopicu za štopanje, stopicu za rupice i stopicu za sve namene kako bi se osigurali najbolji mogući rezultati šivenja. Svestrana kutija za alat uključuje paralicu za šavove, četku, L-šrafciger, špulne, bočicu za ulje za održavanje i još mnogo toga. Uvlačenje u  igle je mnogo lakše sa ugrađenim poluatomatskim uvlačenjem konca u E20.
Viking E20 je svestrana mašina sa dužinom boda koja je podesiva do 5 mm u širinu i između 0 mm i 4 mm u dužinu. To uključuje pomoćne bodove, ukrasne bodove, rastegljive bodove. Takođe ima i rukavnu platformu koja je udealna za ušivanje rukava i nogavica.

See It Styled On Instagram

    No access token
en_USEnglish

Meni