sivacemasine.rs


Korišćenjem bilo kog dela https://www.sivacemasine.rs portala (u daljem tekstu ŠivaćeMašine.rs)

- automatski prihvatate sva aktuelna Pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja - te se smatra da su redovnim korišćenjem ŠivaćeMašine.rs portala u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju. 

Ni jedan deo ŠivaćeMašine.rs portala ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje ŠivaćeMašine.rs portala - ukoliko ne krše Pravila korišćenja. 

Portal ŠivaćeMašine.rs sastoji se od sopstvenih sadržaja, sadržaja partnera, oglašivača i linkova na spoljne Web stranice. ŠivaćeMašine.rs portal objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje ŠivaćeMašine.rs portala koristite na sopstvenu odgovornost. ŠivaćeMašine.rs portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. 

ŠivaćeMašine.rs portal ne poseduje autorska prava na sadržaje partnera i oglašivača. ŠivaćeMašine.rs polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, audio, video materijale i baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ŠivaćeMašine.rs portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava (ŠivaćeMašine.rs) - smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je ŠivaćeMašine.rs portal na bilo koji način povredio vaša autorska prava - molimo vas da nas kontaktirate. 

ŠivaćeMašine.rs portal nastoji da bude što precizniji u opisu proizvoda i usluga, ali ne garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. 

Robne marke i materijali koji se odnose na vizuelni identitet pojedinih subjekata (tekstualni, grafički, audio i video materijali), su u vlasništvu nosioca autorskih prava. Neovlašćeno korišćenje ovih sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava - smatra se kršenjem autorskih prava. 

ŠivaćeMašine.rs portal sadrži linkove na spoljne Web stranice. ŠivaćeMašine.rs portal objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje van svog portala - iako ste na neku Web adresu upućeni linkom sa ŠivaćeMašine.rs portala. 

Zabranjeno je da bilo kada, bilo gde, bilo kome i na bilo koji način sugerirate da ste u partnerskom ili službenom odnosu sa ŠivaćeMašine.rs portalom - ukoliko zaista niste. ŠivaćeMašine.rs portal se ne može smatrati odgovornim za kršenje ovog pravila, kao i za bilo kakvu štetu nastalu na taj način. 

ŠivaćeMašine.rs portal, zadržava pravo da bez najave povremeno modifikuje ili promeni Uslove korišćenja. O važnim promenama ŠivaćeMašine.rs portal može, ali nije u obavezi, da obavesti registrovane korisnike putem elektronske pošte, odnosno objavljivanjem novosti na portalu. 

Korišćenjem bilo kog sadržaja ŠivaćeMašine.rs portala - smatra se da ste u svakom trenutku upoznati s najnovijim Uslovima korišćenja, kao i da ih u potpunosti razumete.


 

Servis šivaćih mašina


Servis šivaćih mašina - Svet šivenja Beograd, predstavlja logičan sled u razvoju organizacije. Kvalitet servisa i višegodišnje iskustvo svrstali su Svet šivenja u sam vrh servisa šivaćih mašina.


Servis šivaćih mašina - Svet šivenja Beograd je otvoren za svaku vrstu saradnje. Pored servisa, u našoj ponudi možete pronaći i druge proizvode i usluge.


sewing machine 

Šivaće mašine


Adresa


"TRGOVINA I POPRAVKA ŠIVAĆIH MAŠINA SVET ŠIVENJA BEOGRAD"

Jurija Gagarina 229/80

11070 Novi Beograd

Republika Srbija


+381 11 616 68 45

+381 64 277 85 21

info@sivacemasine.rs


Pretraga